În curs de procesare...

Despre noi

Chiar de la infiintare, UNIOR TEPID si-a selectat de pe piata mondiala un manunchi de producatori de scule de mana profesionale, pe care ii reprezinta in baza unor contracte de distributie exclusiva si a caror imagine o promoveaza pe piata romaneasca asemenui unui "bun conducator de..."


Desi aparent importul de scule este o operatiune banala, la indemana oricui, in realitate programele promovate reprezinta centrul de greutate al activitatii si dau sau nu perenitate acesteia.

Succesul firmei UNIOR TEPID, pe langa faptul ca este formata dintr-o echipa dinamica, tanara si total dedicata promovarii si omogenizarii programelor pe care le reprezinta in Romania, consta indeosebi in profesionalismul si complexitatea programului central - UNIOR aflat intr-un permanent proces de innoire, in modernitatea sa in ceea ce priveste design, tehnologie, procese de fabricatie, produse noi; de asemenea asamblarea, etichetarea, generalizarea codurilor de bare, intr-un cuvant puterea programului insusi. Raportul pret / calitate cel mai bun de pe piata constituie baza perenitatii acestuia, UNIOR fiind un program care si-a format deja in Romania prima generatie de fani. Asadar, sculele de mana profesionale UNIOR se vand aparent singure. Piata romaneasca a devenit practic dependenta de sculele de mana UNIOR.

Unior inseamna si alte doua programe tehnice pe care le reprezentam cu succes in Romania, acestea fiind piese forjate si masini-unelte.

In ciuda faptului ca se dedica cu precadere catorva programe de scule de mana profesionale: UNIOR-Slovenia, EKLIND-SUA, METALLURGICA MINOTTI-Italia, SIBA-Italia, tocmai in ideea de a satisface si cele mai exigente si exclusiviste cerinte ale clientului, UNIOR TEPID a demonstrat ca este universal, reprezentand ca agent general si importator autorizat pentru Romania concernul internationale SNAP-ON, producatorul numarul 1 in materie de scule de mana care detine la acest moment nu mai putin de 130 de fabrici raspandite in toata lumea, programul total.In baza relatiilor de parteneriat speciale intre concernul UNIOR si producatorul de aparate de sudura ISKRA VARJENJE, precum si din dorinta de a satisface utilizatorul final industrial in zone conexe sculelor de mana profesionale, reprezentam in Romania si serviciile si produsele firmei ISKRA VARJENJE.

Comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale de la care UNIOR TEPID nu se abate, iar rezultatele, primul loc in randul importatorilor de scule de mana in general si al sculelor profesionale in special, vin sa intareasca acest aspect.

Disponibilitatea din stoc ori termenele de livrare ce nu depasesc doua saptamani pentru reperele mai speciale solicitate, elementul nou: livrarea door-to-door, promptitudinea in ofertare, furnizarea oricarei informatii de natura tehnica sau comerciala solicitate, reprezinta un alt fel de a spune ca suntem sfetnicul clientului, il iubim, il respectam si il asteptam la noi.

Download Brosura - Centru National de Scule